Inspiration

Segmenter & inspiration


Uanset om du arbejder med træ inden for møbel, vinduer, døre, gulve, eller trappeindustrien eller er arbejder med træ på hobby-basis har vi de rigtige reparationsmaterialer til at udfylde knaster, revner og andre skader i træ. Vores Wood Repair program kan anvendes til alle segmenter i træindustrien. Uanset om det gælder udendørs eller indendørs reparationer i træ, så har vi et produkt, der passer. 


Laver du plankeborde, stole, sofaborde eller andre møbler af træ? Så kan du bruge størstedelen af vores Wood Repair produkter. Knastfyldspartelmasser, og vores touch-up linje kan med fordel anvendes alt afhængig af hvilke typer reparationer, der skal laves.

 


Vores Wood Repair program er super til at udbedre skader i både udvendige og indvendige døre af træ, både under produktion, montage samt dagligdags slidtage. Anvend KnastfyldE800 Aqua+ træspartel eller Touch-up afhængig af behov.  Vi har løsningen til at reparere knaster, revner og skader i træ. Det gælder produktion af parketgulve, fuldspartling af trægulve som stavparket, mosaikparket og sildebensgulve samt touch-up løsninger til småskader ved færdigbehandlet gulv som forekommer ved slidtage eller ved montage. Se KnastfyldGulvspartelTouch-upVores Wood Repair program er perfekt i produktion af vinduer til udbedring af skader i vinduesrammer, eller småskader i sprosser. Vi har også løsningen til skader under transport, ved montage eller daglig slidtage. Se KnastfyldE800 Aqua+Touch-up og 3-i-1 Repair Stick


Sømhuller, ridser og småskader i fodlister, dørlister, gerigter og pyntelister kan let fyldes/udbedres med vores 3-i-1 Repair Stick eller blød voks program. Den bløde voks gnides i sømhullet, ridsen eller den lille skade. Overskydende voks fjernes med en skraber og genskær kan fjernes med en fedtafrensningskludAnvend vores Wood Repair produkter til at udbedre knaster, revner, skader i træet under produktion af trapper. Eller anvend vores Wood Repair program ved småskader under montage eller ved daglig slidtage. Se vores træspartel Wood Filler og E800 Aqua+, vores Knastfyld system og vores Touch-up program.  Knaster og revner i limtræ kan repareres med vores Knastfyld og/eller E800 Aqua+. Det gælder fx i produktionen af limtræsbjælker, eller ved efterfølgende udfaldne knaster eller skader ved montage. Knastfyld kan også anvendes til at genskabe et ødelagt område, knast eller revne ved kanter og hjørner.  Fremhæv knaster og revner i et snedkerkøkken med Knastfyld eller E800 Aqua+ i en mørkere nuance end den valgte træsort. Sort, Mahogni, Valnød eller Grå-brun er fx. flotte farver til egetræ. Eller lav woodmatching med en passende træfarve. Til småreparationer ved slidtage og/eller montage er vores Touch-up system også ideelt.


Cross Laminated Timber (CLT) er blevet et populært materiale inden for trækonstruktion og er kendt for sin styrke og holdbarhed. Forekomst af knaster og revner i det anvendte materiale kan repareres med vores Wood Repair program i produktionen af CLT konstruktionen eller ved opførsel. Anvend fx Knastfyld og/eller E800 Aqua+ spartelmasse. Knaster i udvendig beklædning kan let repareres enten i produktionen eller ved montering. Vi har forskellige vandafvisende Wood Repair løsninger, som er det rette valg til udvendig brug og derfor perfekt til udvendig beklædning. Se nærmere på vores Knastfyld system samt vores træfiller E800 Aqua+ spartelmasse.  Skruehuller kan let dækkes med enten Knastfyld eller E800 Aqua+. Så ønsker du ikke synlige skruer i terrasse, møbler, mm. kan de enten skjules ved at undersænke skruen og fylde hullet efterfølgende. Skruer kan skjules ved at vælge en farve, der matcher træet. Eller de kan fremhæves ved at vælge en markant anderledes farve. Vores Touch-up program er perfekt ved småskader som ridser og små indhak i akustikpaneler, som kan opstå ved montage, transport eller daglig slidtage. Det er også perfekt til at fylde sømhuller i akustikpaneler, som er skudt i med sømpistol. Særligt vores 3-i-1 Repair Stick er god, da den kombinerer blød voks og skraber i ét værktøj. 

Brug for mere viden?

Så giv os et kald og lad os guide dig.

Vores teknisk dygtige sælgere sidder klar til at finde 

den rigtige Wood Repair løsning til dig. 

Ring nu


Segmenter


Så snart du arbejder med træ, kan du anvende vores Wood Repair program. Det gælder reparation af knaster, revner, kanter, hjørner eller hurtig fyldning af sømhuller, når der skydes lister og paneler i. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvor og hvordan vores Wood Repair program kan anvendes. De største segmenter, der anvendes vores Wood Repair program gælder reparation af træ i møbler, trægulve, døre, vinduer, trapper og limtræ.