Om os

OM OS


Mere end 30 år som specialister i reparationsmaterialer til træ

EST. 1992

Wood Repair er specialister i reparationsmaterialer til træ og fører et fuldt sortiment, der inkluderer træfiller som Knastfyld, spartelmasser og voks. Vores Wood Repair produkter anvendes i alle segmenter af træindustrien, som har behov for at udbedre knaster, revner mm. i produktion af vinduer, døre, møbler, trapper, gulve mm. Med Wood Repair har du også løsningen, når der skal udbedres småskader træflader under montage eller daglig slidtage. 

KNASTFYLD

Knastfyld blev startskuddet til vores Wood Repair brand og er i dag vores hovedprodukt, som sælges bredt fra industri-niveau til privatpersoner med behov for at udbedre knaster og revner i træ. Knastfyld blev en game-changer i den måde vi reparerer træ på. Med Knastfyld sikres hurtige, holdbare og miljøvenlige reparationer med et færdigt resultat af højeste kvalitet. 

TEAM WOOD REPAIR

Hos Wood Repair møder du en række passionerede nørder inden for reparation af træ - både hos os selv i det Nordjyske, men også blandt vores dygtige forhandlere rundt om i verden. For at yde den bedst mulige service on-the-spot sælger vi gennem forhandlere, som også er specialiserede i vores Wood Repair program. Se vores hold her eller gå til forhandlerliste.

WOOD REPAIR

Vi er en familiedrevet virksomhed med et stærkt, passioneret team 

af 'nørder' inden for reparation af træ. 

Nysgerrig på holdet bag Wood Repair?

Se mere


SOCIAL PROFIL


Vi støtter følgende organisationer og formål:Vi støtter 

Plant et Træ